Na jaren met veel plezier onze KCM bij de vijffthienhont in Beneden Leeuwen te hebben gehouden, werd het tijd voor een nieuwe locatie.

Deze is gevonden in Asten-Heusden bij camping "De Peelpoort", Gezandebaan 29a.

Deze nieuwe locatie biedt alles waar we al langere tijd naar op zoek waren. Namelijk de gelegenheid om te kamperen, ruime parkeerruimte en de ruimte voor het steeds groter wordende aantal bezoekers en exposanten.

Ook is hier de ruimte om voor diegene die vroeger willen komen of een weekend eraan willen verbinden, te wandelen en recreëren.

De afstand voor buitenlandse exposanten (lees; vooral Duitsers) is niet verder dan naar Beneden Leeuwen.

Bijna alles van ons verlanglijstje is hier aanwezig.

De clubmatch is op Zondag 23 juni 2019.

Zaterdagavond 22 juni is de gebruikelijke BBQ en we hopen hier zoveel mogelijk leden met hun partners te kunnen begroeten. Een (extra) drankje mag nu, u kunt immers blijven slapen in uw camper, caravan of tent.

Heeft u geen van drieën, huren kan ook. Kijk eens op uw gemak naar de website,  www.campingdepeelpoort.nl.

We adviseren u wel vroeg te reserveren als u een blokhut wil huren er zijn maar een beperkt aantal blokhutten waar honden welkom zijn.

We willen alle vrijwilligers van de Vijffthienhont bedanken voor de jaren van prettige samenwerking.