Wegens het Corona virus is de KCM en alle activiteiten ivm ons 10 jarig bestaan verschoven naar 2021.

Waar is dat feestje……….?

 

2020 Betekende voor onze vereniging een mijlpaal. Zoals jullie hebben kunnen lezen in ons magazine bestond de Nederlandse Landseer Vereniging 10 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden.

 

Van uitstel komt geen afstel;

Door de corona perikelen was het niet mogelijk om onze jaarlijkse clubmatch te organiseren in 2020. Dit was nog wel ons jubileum jaar.

 

We laten dit echter niet ongemerkt aan onze vereniging voorbij gaan. Dus opnieuw gaan we het proberen, onze clubmatch willen we nu organiseren op zaterdag 14 augustus 2021. Het uitgangspunt is, zaterdag de honden showen, zaterdagavond ons jubileum feestje.

 

Het is erg leuk, als u dit nog nooit gedaan hebt, om uw hond te laten keuren door een ras specialist. Wat de uitslag ook moge zijn, uw eigen hond is en blijft toch de mooiste. Schrijf u daarom massaal in want hoe mooi is het niet wanneer we op onze jubileum clubshow een record aantal honden hebben.

 

De clubmatch is met een reden naar de zaterdag verplaatst. Alle exposanten en leden die willen, kunnen dan zonder extra kilometers te moeten maken, aansluiten bij de BBQ. Deze start direct na de clubmatch en kost 20,- euro incl. drank. Deze BBQ is uiteraard op de locatie waar we ook de clubmatch houden nl. “Het Megensche Veerhuis, Noord-Zuid 1, 6629 KG Appeltern”. Hier is ruimte om te parkeren, kamperen en een tent te huren. Zie de website van Pleisterplaats het Megensche Veerhuis voor prijzen e.d.

 

Reserveer deze datum alvast in uw agenda. We komen er zeker nog uitgebreid op terug.

 

Pleisterplaats 't Megensche Veerhuis
Het Lange Land [zijstraat Hamsestraat], 6629 KG Appeltern, Gelderland / Nederland

Tel.: +31655336925 | Email: megenscheveerhuis@gmail.com